Branche

Utiliteitsbouw

Utiliteitsbouw: voor mooie en sterke staalconstructies

Van trappen en skeletbouw tot complete turn-key projecten. Moors Constructie en Machinebouw Bergharen ontwikkelt staalconstructies voor de utiliteitsbouw. Bijvoorbeeld voor scholen, ziekenhuizen, architectuur of bedrijfspanden. Onze specialisten bouwen staalconstructies tot 1000 ton geheel op maat, welk materiaal of welke vorm u ook wenst. En ontzorgen u nog verder, bijvoorbeeld via dak-, wand- of gevelbeplating, ramen, deuren en nog veel meer. Moors, sterk in staalconstructies.

Onze aanpak

Onze specialisten starten met een analysefase. En werken uw wensen met de nieuwste software uit in BIM of een 3D-ontwerp. Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij architectonische en technische complexiteit aan. Van engineering en productie tot montage. Wij hebben alles in huis om uw project uit te voeren.

Turn-key: van ontwerp en realisatie tot nazorg

Wij ontzorgen u met een turn-key totaalpakket voor utiliteitsbouw. Van analyse en ontwerp tot de uitwerking en nazorg. Wij hebben alle benodigdheden en specialisten in huis om een project op maat te realiseren. MCB houdt rekening met de kwaliteitsnormen. Het resultaat: hoge kwaliteit, voordelige prijzen en kortere levertijden.

Producten

●      Staalconstructies

●      Dak- en gevelbekleding

●      Bordessen

●      Trappen en leuningen

●      Bruggen

●      Kunstwerken (in Cor-Ten staal)

●      Speciale opdrachten op maat

Impressies

ADVIES NODIG OF VRAGEN?

Technisch advies nodig? Of gewoon een vraag over onze producten of diensten? Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak.

Spring naar toolbar