Branche

Bulkhandling

Bulkhandling: vervoer bulk gemakkelijk van A naar B

Moors Constructie en machinebouw Bergharen is gespecialiseerd in bulkhandling. Wij bouwen transport- en opslagsystemen en complete installaties op maat. Voor het behandelen van materialen zoals grind, zand, klei, gips of cement. Van stevige transportsystemen met grote overspanningen tot weegbanden en airslides. En met een verwerkingscapaciteit van maar liefst 500 ton per uur. De bulkvoorraad wordt vervolgens opgeslagen in onze silo’s of bunkers.

De Pipeconveyor

De Pipeconveyor is een modern en milieuvriendelijk “gesloten” transportsysteem dat talrijke problemen oplost die geassocieerd worden met conventionele transportsystemen, d.w.z. morsen van materiaal, beperkingen met betrekking tot steile hellingen, transport bergafwaarts met grote hellingen kan hierdoor efficiënt en economisch worden gebruikt.

Onze aanpak

Onze specialisten starten met een grondige analyse. Vervolgens werken wij de gewenste bulkhandling producten uit in een 3D-ontwerp of een BIM-model. In een vroeg stadium is precies duidelijk hoe een project eruit komt te zien. Zodat het traject zo efficiënt mogelijk verloopt. Van engineering en productie tot montage. Wij hebben alles in huis om uw project uit te voeren.

Turn-key: van ontwerp en realisatie tot nazorg

Wij ontzorgen u met een turn-key totaalpakket. Van analyse en ontwerp tot de uitwerking en nazorg. Wij hebben alle benodigdheden en specialisten in huis om projecten zelf uit te voeren. Het resultaat: hoge kwaliteit, voordelige prijzen en kortere levertijden.

Producten

●      Silo’s

●      Bunkers

●      Transferketels

●      Scheepslossers voor cement.

●      Glijgoten

●      Airslides

●      Transportbanden.

●      Trogschroef transport

●      Pipeconveyor

Impressies

ADVIES NODIG OF VRAGEN?

Technisch advies nodig? Of gewoon een vraag over onze producten of diensten? Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak.

Spring naar toolbar