Branche

Offshore

Offshore: van spudpalen en leidingen tot complete stuurcabines

Moors Constructie en machinebouw Bergharen fabriceert voor de offshore en biedt een breed scala aan onderdelen voor schepen en stalen bruggen. Van een gedetailleerd ontwerp in 3D tot de realisatie. Wij denken in het hele traject met u mee en geven u een passend advies. Of het nu gaat om spudpalen en leidingen of juist om complete stuurcabines op maat. Bij MCB bent u aan het juiste adres.

Onze aanpak

Onze specialisten starten met een grondige analyse. Vervolgens werken wij de gewenste offshore producten uit in een 3D-ontwerp of een BIM-model. In een vroeg stadium is precies duidelijk hoe een project eruit komt te zien. Zodat het traject zo efficiënt mogelijk verloopt. Van engineering en productie tot montage. Wij hebben alles in huis om uw project uit te voeren.

Turn-key: van ontwerp en realisatie tot nazorg

Wij ontzorgen u met een turn-key totaalpakket. Van analyse en ontwerp tot de uitwerking en nazorg. Wij hebben alle benodigdheden en specialisten in huis om projecten zelf uit te voeren. Het resultaat: hoge kwaliteit, voordelige prijzen en kortere levertijden.

Producten

●      Skidframes

●      Stuurcabines

●      Spudpalen

●      Leidingen

●      Lierwerk

●      Stalen bruggen

●      Ladders, trappen en bordessen

●      Tanks

Impressies

ADVIES NODIG OF VRAGEN?

Technisch advies nodig? Of gewoon een vraag over onze producten of diensten? Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak.

Spring naar toolbar