Over ons

Moors

De historie: van eenmansbedrijf tot staalverwerkingsbedrijf

Moors Constructie en machinebouw Bergharen (MCB) is al vier generaties een echt familiebedrijf. Dit ziet u ook terug in onze bedrijfscultuur: een stabiele informele organisatie met persoonlijke aandacht voor de klant. In 1905 begonnen wij als eenmansbedrijf. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een innovatief staalverwerkingsbedrijf met 45 gemotiveerde medewerkers.

Turn-key

Wij ontzorgen u met een turn-key totaalpakket. Van analyse en ontwerp tot de uitwerking en nazorg. Wij hebben alle benodigdheden en specialisten in huis om projecten zelf uit te voeren. Van engineering en productie tot montage. MCB houdt rekening met de kwaliteitsnormen. Het resultaat: hoge kwaliteit, voordelige prijzen en kortere levertijden.

Ons kwaliteitsbeleid

Uw eisen, wensen en verwachtingen staan centraal tijdens het uitvoeren van onze werkzaamheden. We streven continu naar optimale klanttevredenheid en houden rekening met de kwaliteitseisen en wet- en regelgeving. Met behulp van BIM wordt in een vroeg stadium duidelijk hoe een project eruit komt te zien. Alle relevante informatie vanaf het ontwerp tot en met de bouw wordt door alle specialisten opgeslagen, gebruikt en beheerd. Zodat het traject zo efficiënt mogelijk verloopt. Van engineering en productie tot montage. Wij hebben alles in huis om uw project uit te voeren. We houden nieuwe ontwikkelingen nauwlettend in de gaten, zodat de processen, de markt en nieuwe technologie op elkaar aansluiten.

Onze mijlpalen op een rij

●   1905: start als lokale dorpssmid met focus op landbouwmechanisatie

●   Jaren ‘70: focus op industrialisatie

●   Jaren ‘90: computergestuurde productie, 3D tekenen en BIM

●   Jaren 2000: machinebouw, halffabrikaten voor toeleveranciers en automatisering van productiemiddelen

Het team

Barry Moors

Directeur

Jos Pauwels

Technisch directeur

Mandy Moors

Directie secretaresse

Eric Geurts

Financiële administratie

Yolanda Ciaccia

Secretaresse

Jan Arts

Projectleider

Werken bij Moors

Zowel binnen de engineering als planning, productie en montage bieden wij uitdagende carrières.

Bekijk vacatures

Roy van den Berg

Projectleider / IWT

Wim Hendriks

Projectleider

Jean Pierre Janssen

Werkvoorbereider

Steven van Norden

Calculator

Bart Moors

Projectleider/ Engineer

Paul Verbruggen

Projectleider

Michel Bodd

Projectleider

Jovy van Gessel

Werkvoorbereider/ Engineer

CERTIFICERING

Moors Constructie en machinebouw staat geregistreerd als een erkend leerbedrijf. Onze producten voldoen aan de verplichte CE-normering en kwaliteitseisen en onze specialisten zijn op meerdere vlakken gecertificeerd.

Lees meer

BIM

Wij werken met het Bouw Informatie Model, ook wel bekend als BIM. Onze specialisten werken uw wensen uit in 3D. Zodat het traject zo efficiënt mogelijk verloopt.

Lees meer

ADVIES NODIG OF VRAGEN?

Technisch advies nodig? Of gewoon een vraag over onze producten of diensten? Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak.

Spring naar toolbar