Meesters in staal

Tot uw dienst

Moors Constructie en machinebouw: onze diensten

Moors Constructie en machinebouw Bergharen is specialist in bewerkingen. Maar ook in laser-, snij-, wals- en kantwerk. Van eigen ruimte voor engineering, productie en montage tot een machinepark. Wij hebben alles in huis om uw project uit te voeren. We houden rekening met de laatst geldende kwaliteitsnormen, wet- en regelgeving. Het resultaat: hoge kwaliteit, voordelige prijzen en kortere levertijden. Bekijk al onze diensten.

BIM en 3D CAD-software: voor de beste kwaliteit

Wij werken met de nieuwste 3D CAD-software welke geheel compatible is voor BIM. Hiermee werken onze specialisten uw gewenste constructies en producten uit in een 3D-model. Al in een vroeg stadium wordt duidelijk hoe een project eruit komt te zien. Alle relevante informatie vanaf het ontwerp tot en met de bouw wordt door alle specialisten opgeslagen, gebruikt en beheerd. Ook houden we rekening met de kwaliteitsnormen en de benodigde certificeringen. Zodat het traject zo efficiënt mogelijk verloopt.

Machinepark

Een breed aanbod van kwaliteitsmachines voor alle denkbare toepassingen.

Lees meer

Montage

Bij onze gecertificeerde monteurs is elk project in vertrouwde handen.

Lees meer

Productie

Alles met staal is te realiseren in onze moderne productieruimtes.

Lees meer

Engineering

Door uitgebreide voorbereiding komen we nooit voor verrassingen te staan.

Lees meer

Impressies

ADVIES NODIG OF VRAGEN?

Technisch advies nodig? Of gewoon een vraag over onze producten of diensten? Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak.