Onze diensten

Engineering

Engineering: voor efficiënte trajecten en minimale faalkosten

Of het nu gaat om kleine of grote projecten: Moors Constructie en machinebouw Bergharen start ieder project met uitgebreide engineering en goede werkvoorbereiding. Onze specialisten laten de verschillende constructies en producten tijdens de montage naadloos op elkaar aansluiten.

Om tot het beste resultaat te komen, werken wij constructies en eindproducten visueel uit met de nieuwste 3D CAD-software. Van het eerste ontwerp, gedurende de bouw tot het beheer en de sloop van een gebouw.

BIM (Bouw Informatie Model)

Wij beschikken over de mogelijkheden en kennis om uw project uit te werken in een Bouw Informatie Model, ook wel bekend als BIM. Door te werken met BIM, wordt in een vroeg stadium duidelijk hoe een project eruit komt te zien. Alle relevante informatie vanaf het ontwerp tot en met de bouw wordt door alle specialisten beheerd in een 3D-model. Zodat het traject zo efficiënt mogelijk verloopt en faalkosten tot een minimum beperkt worden.

BIM

Wij werken met het Bouw Informatie Model, ook wel bekend als BIM. Onze specialisten werken uw wensen uit in 3D. Zodat het traject zo efficiënt mogelijk verloopt.

Lees meer

Certificering

Moors Constructie en machinebouw staat geregistreerd als een erkend leerbedrijf. Onze producten voldoen aan de verplichte CE-normering en kwaliteitseisen en onze specialisten zijn op meerdere vlakken gecertificeerd.

Lees meer

Impressies

ADVIES NODIG OF VRAGEN?

Technisch advies nodig? Of gewoon een vraag over onze producten of diensten? Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak.

Spring naar toolbar