Moors

Certificering

Kwaliteitsnormen en continuering

Kwaliteit, veiligheid en milieu zijn belangrijke speerpunten binnen het bedrijf Moors Constructie en machinebouw Bergharen. Onze management systemen zijn beoordeeld en gecertificeerd door TÜV Nederland. Alle aantoonbare management certificaten, zie hieronder, zijn te downloaden via deze link.

Ook zijn wij een Erkend leerbedrijf. Wij vinden het belangrijk om continu een verse aanwas van nieuwe mensen in de branche te stimuleren. Een groot deel van de leerlingen blijft bovendien na hun opleiding werkzaam in ons bedrijf.


EN1090-2/2008/A1/2011

Per 1 Juli 2014 is het in kader van de verordening bouwproducten en de Europees geharmoniseerdeproductnorm EN1090-1, wettelijk verplicht voor stalen en aluminium constructiedelen, die belastingdragend in een permanent bouwwerk worden ingezet en in het handelsverkeer worden gebracht binnen de EU, een CE verklaring op te stellen. De EN1090 is onderverdeeld in 3 delen en 4 uitvoeringsklassen (EXC 1 t/m 4).

EN1090-1/2 t/m EXC3
Moors Constructie en Machinebouw Bergharen is door TÜV Nederland EN1090-1/2 gecertificeerd tot en met EXC3. Dit bevestigt dat alle voorschriften betreffende de beoordeling en verificatie van prestatiebehendigheid zoals beschreven in bijlage ZA van de norm(en) NEN- EN1090-1: 2009 + A1:2011 onder systeem 2+ worden toegepast en dat de productie controle in de fabriek voldoet aan alle voorgeschreven eisen. Van TÜV Nederland QA B.V. heeft Moors Constructie en Machinebouw Bergharen BV het volgende Conformiteitscertificaat nr. gekregen 1231-CPR-1090-1-2400-A-809.

EN ISO3834-2/2005
Deze norm is de kwaliteitsborgingsnorm voor smeltlassen van metalen. De norm bestaat uit 3 verschillende delen. Moors Constructie en Machinebouw Bergharen is door TÜV Nederland gecertificeerd voor deel 2 en voldoet hiermee aan de meest uitgebreide kwaliteitseisen. Deze kwaliteitsnorm houdt in dat wij, onder toezicht van een kwaliteitsfunctionaris/lascoördinator, volgens goedgekeurde procedures en met gekwalificeerde lassers werken. De ISO 3834-2 is een kwaliteitsbewijs voor onze algehele lasorganisatie van orderacceptatie, verzorging van niet destructief onderzoek (NDO), lasmethodebeschrijvingen (LMB/WPS), lasmethodekwalificatie (LMK/WPQ), onderhoud/keuring van lasapparatuur, het opleiden en kwalificeren van lassers, visueel onderzoek volgens EN ISO 5817 D/C/B (VT-w-2 gecertificeerd), materiaal traceability tot afname product.

 

NEN EN ISO 9001-2008
Moors Constructie en Machinebouw Bergharen is door TÜV Nederland ISO 9001 gecertificeerd. Dit is een certificering die gericht is op klant-tevredenheid en daaruit voortkomende kwaliteitszorg. Moors Constructie is gericht op continue verbetering en wil u als klant graag tevreden stellen. Wij zijn inmiddels op de hoogte van de nieuwe ISO 9001:2015 norm.

VCA* (2008/5.1)
Moors Constructie en Machinebouw Bergharen is door TÜV Nederland VCA* gecertificeerd. VCA is bedoeld voor bedrijven die werkzaamheden met verhoogd risico uitvoeren in een risicovolle omgeving zoals bv een fabriek of werkplaats. Moors Constructie beheerst VCA* op het niveau dat gericht is op directe beheersing van het VGM beleid (veiligheid, gezondheid en milieu). Tevens zijn ook alle medewerkers voorzien van een VCA basis/vol certificaat. Hiermee geven wij aan dat onze medewerkers veilig kunnen werken en daarbij rekening houden met milieu en gezondheid.

Prestatieverklaring
Oftewel Moors is in het bezit van de DoP en de VGM Beleidsverklaring.

Koninklijke Metaalunie
Moors Constructie en Machinebouw Bergharen BV is lid van de Koninklijke Metaalunie, de ondernemers organisatie voor het midden- en kleinbedrijf in de metaal.
Kortom, zowel onze mensen als materieel, machines en methodieken voldoen aan alle normen.
U kunt MCB dus met een gerust hart als gecertificeerd en gekwalificeerd toeleverancier inschakelen.

human hair wigs
light brown hair
full lace wigs
human hair wigs
lace front wigs
dirty blonde hair
human hair wigs
human hair wigs
human hair wigs
human hair wigs
human hair extensions
platinum blonde hair
chocolate brown hair
halo hair extensions
human hair wigs for black women 
clip in hair extensions
blue ombre hair
clip in hair extensions
peruvian hair
phair extensions
ariana grande hair
blonde ombre hair
colored hair
frizzy hair
honey blonde
laced hair extensions
light brown
remy hair extensions
blonde hairstyles
halo extensions
lace front wigs
light brown hair color
ombre short hair
hair extensions
hair extensions
full lace wigs
hair extensions
hair extensions
cheap hair extensions
extensions hair
brown and blonde hair
Lace Wigs   ,
human hair extensions   ,
Lace Front Wigs   ,
Semi-full Lace Wigs   ,
Full Lace Wigs   ,
Human Hair Wigs   ,
Human Hair Full Lace Wigs   ,
african american wigs   ,
human hair wigs   ,
human hair wigs   ,
lace front wigs   ,
human hair weave   ,
human hair wigs   ,
hair extensions   ,
human hair extensions   ,
human hair extensions   ,
human hair extensions   ,
human hair extensions   ,
human hair extensions   ,
human hair wigs   ,
brazilian hair   ,
human hair wigs   ,
Lace Front Wigs   ,
human-hair-extensions-100-human    |
human-hair-extensions-soho    |
clip in extensions
color hair
curly hair extensions
lace front wigs
hair extensions clip in
hair length chart
lace front wigs
ombre hair extensions
clip in human hair extensions
hair extension
hair extensions for short hair
hair extentions
luxury for princess

ADVIES NODIG OF VRAGEN?

Technisch advies nodig? Of gewoon een vraag over onze producten of diensten? Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak.