Branche

Machinebouw

Machinebouw: van machines tot complete turn-key installaties

Moors Constructie en machinebouw Bergharen ontwikkelt, repareert en produceert machines op maat. Van een Eco-stuw met aandrijving op zonne-energie, een cementzuiger voor het lossen van zeeschepen tot base frames voor grotere producten. Wat uw wensen ook zijn, onze specialisten denken altijd met u mee.

Onze aanpak

Onze specialisten starten met een grondige analyse. Vervolgens werken wij de gewenste machines uit in een 3D-ontwerp of een BIM-model. In een vroeg stadium is precies duidelijk hoe een project eruit komt te zien. Zodat het traject zo efficiënt mogelijk verloopt. Van engineering en productie tot montage. Wij hebben alles in huis om uw project uit te voeren.

Geen project is te groot

Wij bouwen machines in alle afmetingen en gewichten. Daarbij kunnen we tot wel 20 ton hijscapaciteit aan. Voor de cementindustrie maken we scheepslossers inclusief componenten, zoals ketels en kraanarmen. Van transportbanden en silo’s tot machineframes; MCB biedt uitkomst.

Turn-key: van ontwerp en realisatie tot nazorg

Wij ontzorgen u met een turn-key totaalpakket. Van analyse en ontwerp tot de uitwerking en nazorg. Wij hebben alle benodigdheden en specialisten in huis om uw project zelf uit te voeren. Het resultaat: hoge kwaliteit, voordelige prijzen en kortere levertijden.

Producten

●      Machines op maat

●      Ketels

●      Silo’s

●      Transportbanden

●      Machineframes

●      Drogerij- en ovenwagens

●      Assemblage

Impressies

ADVIES NODIG OF VRAGEN?

Technisch advies nodig? Of gewoon een vraag over onze producten of diensten? Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak.

Spring naar toolbar