Branche

Grond-, Weg- en Waterbouw

Van bruggen tot stuw- en inlaatsluizen

Grond-, weg- en waterbouw, dit zijn de specialiteiten van Moors Constructie en machinebouw Bergharen. Van ontwerp, engineering en realisatie tot onderhoud. Of het nu gaat om bruggen of projecten zoals de Eco-stuw of de Wit vispassage.

Bruggenbouw: van leuningen en hekwerken tot complete bruggen

Van voetgangers- en fietsbruggen tot auto- en spoorbruggen over wegen en water. Voor de dekken van bruggen heeft u keuze uit verschillende afwerkingsmogelijkheden zoals hout, kunststof en staal. Wij leveren de leuningen op of langs de brug in iedere gewenste uitvoering. Denkt u hierbij aan een leuning van Staal, Cortenstaal en RVS tot een combinatie hiervan.

Wegenbouw: van aanrijdbeveiliging en wegscheiding tot leuningen en hekwerken

MCB is gespecialiseerd in aanrijdbeveiliging, wegscheiding, leuningen en hekwerken voor wegenbouw. Aanrijdbeveiliging is onmisbaar als bescherming van mensen, gebouwen en objecten. Wanneer een weggebruiker namelijk moet wijken, vormt hij een groot gevaar voor andere weggebruikers. Minimaliseer of voorkom mogelijke gevolgen met de juiste aanrijdbeveiliging. Wij leveren leuningen en hekwerken voor wegenbouw in iedere gewenste uitvoering. Van Staal, Cortenstaal en RVS tot een combinatie hiervan.

Waterschappen: stuw- en inlaatsluizen

MCB ontwerpt, bouwt en plaatst producten voor waterschappen. Onze stuw- en inlaatsluizen zijn geschikt voor werking op zonne-energie. Wij geven u graag een passend advies op maat. Of het nu gaat om leidingwerken, stuwkleppen of een Eco-stuw.

De Eco-stuw: een sterke en lichte constructie

De Eco-stuw is leverbaar in een compleet geprefabriceerde uitvoering. En heeft een sterke en lichte constructie dankzij het compacte ontwerp, de cirkelvormige schijf en het materiaalgebruik. De investeringskosten in een Eco-stuw zijn daardoor ook laag.

De Wit vispassage: een milieuvriendelijk alternatief

De Wit vispassage is een milieuvriendelijk alternatief voor de gebruikelijke vistrap. Vissen zwemmen door een metalen bak met constante waterstroming heen. Dankzij een zigzagpatroon zwemmen de vissen stroomopwaarts. Het ontwerp is geschikt voor smallere wateren en kan aan lokale omstandigheden op maat worden aangepast. U combineert de Wit Vispassage eenvoudig en voordelig met een AMT-, AMI- of ECO-stuw of -sluis.

Producten

●      Voetgangersbruggen

●      Fietsbruggen

●      Verkeersbruggen

●      Tuibruggen

●      Spoorbruggen

●      Leuningen en hekwerk

●      De Wit vispassage

●      Eco-stuw

●      Afsluiters en terugslagkleppen

●      Stuwkleppen

Impressies

ADVIES NODIG OF VRAGEN?

Technisch advies nodig? Of gewoon een vraag over onze producten of diensten? Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak.

Spring naar toolbar