Carwash Anac Arnhem

Interieur Carrousel

Carwash

In opdracht van Pe-Da heeft Moors Constructie en Machinebouw Bergharen, de stalen draaischijf mogen leveren voor een Carwash carrousel.

Bij de vestiging van de carwashketen in Arnhem draait de eerste interieurcarroussel ter wereld. Terwijl de auto op een draaiende schijf staat, maken medewerkers het interieur schoon.

De opening van de carrousel was op 31 juli. Tussen het idee en de oplevering heeft tweeënhalf jaar gezeten. Binnen twaalf minuten is de binnenkant van de auto weer spic en span. De draaischijf heeft een diameter van twintig meter. Klanten stappen uit en wachten in het midden aan de meedraaiende bar.

De interieurbaan is voor ANAC niet nieuw, in Nijmegen, Breda, Tilburg en Wilrijk worden auto’s al op de lopende band schoongemaakt. Het verschil met de carrousel in Arnhem is dat hier de auto’s in de rondte gaan. Eigenaar Lex Peters van ANAC zegt zelf dat de carrousel een hoog Efteling-gehalte heeft.

Wij danken onze opdrachtgevers voor het welgestelde vertrouwen.

ADVIES NODIG OF VRAGEN?

Technisch advies nodig? Of gewoon een vraag over onze producten of diensten? Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak.

Spring naar toolbar