Stalen trappen en Balustrades

Nieuwbouw Hogeschool Utrecht

Het consortium SPARK, een combinatie van BESIX en Strukton Worksphere, heeft opdracht verleend aan Moors Constructie en machinebouw Bergharen voor het produceren van stalen trappen en balustrades aan de nieuwbouw Hogeschool te Utrecht.

Dit efficiënte, flexibele en duurzame gebouw van ca. 22.000 m2 is ontworpen door het gerenommeerde Deense architectenbureau Schmidt Hammer Lassen. De mooie vormgeving, de voorzieningen, de inspirerende uitstraling en de gastvrije sfeer van het gebouw zullen de gebruikers verrassen; er ontstaat een ‘SPARK’. Gebruikers komen elke dag met plezier naar het gebouw om er te studeren en te werken, om elkaar én het bedrijfsleven te ontmoeten. Deze nieuwbouw biedt zeven instituten van de Hogeschool Utrecht een herkenbaar ‘thuis’; het atrium, de instituutspleinen en het café bieden alle ruimte om mensen samen te brengen en te verbinden. December 2017 zal deze aanwinst voor het Utrecht Science Park worden opgeleverd.

 

ADVIES NODIG OF VRAGEN?

Technisch advies nodig? Of gewoon een vraag over onze producten of diensten? Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak.

Spring naar toolbar