Genomineerd

Ondernemer van het Jaar 2019?

Wie wordt dit jaar de Ondernemer van Wijchen? De race is begonnen en de strijd wordt spannend. Want gisteren is het bestuur van Wijchense Ondernemers Awards langs geweest bij de vijf ondernemers die kans maken op die felbegeerde titel. En deze nominatie is niet niks, want de jury maakte de keuze uit 150 inzendingen! Zie hier de opnames die gemaakt zijn van de genomineerden.

De vijf genomineerden zijn:
* Berko Wijchen
* CLS Led
* Hotel-Café-Restaurant Hoogeerd
* Moors Constructie en Machinebouw Bergharen
* Sportstudio Derks

Reden voor een klein feestje! Wethouder Nick Derks, juryvoorzitter Piet Philipse en bestuurslid Wendy van Cuijk, zijn gisteren op pad geweest met gebak, een bos bloemen en een certificaat om de genomineerde ondernemers te verrassen. “Want we vonden het goed om deze mooie bedrijven even in het zonnetje te zetten,” zegt Van Cuijk. “De bekendmaking van de beste Wijchense ondernemer, met de uitreiking van de award, zal plaatsvinden op de fantastische netwerkavond op 12 november. De avond zal gepresenteerd worden door Huug Duin en de Corona’s, een van Nederlands beste coverbands, zullen er een feestelijke avond van maken. Daar moet je als ondernemer gewoon bijzijn!”

ADVIES NODIG OF VRAGEN?

Technisch advies nodig? Of gewoon een vraag over onze producten of diensten? Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak.

Spring naar toolbar