Boorzaagstraat

Voortman V631/1050T

Met trots mogen we jullie presenteren, onze nieuwe boor/zaagstraat, de VOORTMAN V631/1050T.

De Voortman V631 voegt meer freesmogelijkheden toe aan de beproefde automatische Voortman machines voor het profielboren. Dankzij de indrukwekkende freesmogelijkheden en de mogelijkheid om alle zijden tegelijk te boren en te markeren, biedt de V631 een zeer snelle bewerking om uw productie te versnellen.

Snelste freescapaciteit op de markt
De V631 kenmerkt zich als machine die het snelst kan frezen op de markt door kortere gereedschapslengtes te gebruiken, zodat de afstand tussen de boor en het profiel kleiner wordt. Hoe korter het gereedschap, hoe sneller de boorunits door het materiaal heen kunnen en hoe langer de levensduur van uw verbruiksonderdelen zal zijn.

Gelijktijdige bewerking
De V631 boor- en freesmachine kan beide flenzen en het lijf tegelijkertijd bewerken, waardoor de arbeidsuren en de bedrijfskosten in uw werkplaats aanzienlijk worden verlaagd. Elk van de drie boorkoppen heeft een eigen automatische gereedschapswisselaar met stations voor maximaal 8 gereedschappen elk, waardoor de automatische bewerkingsmogelijkheden voor een breed scala aan processen toenemen. De VACAM-besturingssoftware van Voortman optimaliseert de bewerkingsvolgorde van het wisselen en sorteren van gereedschappen, waardoor het rendement toeneemt.

De Voortman V631 is een echte all-in-one profielboor-freesmachine die meerdere processen op één machine mogelijk maakt.

ADVIES NODIG OF VRAGEN?

Technisch advies nodig? Of gewoon een vraag over onze producten of diensten? Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak.

Spring naar toolbar